Jennifer Packendorff är 21 år och bor i Ätran i Falkenbergs kommun. I januari 2008 fick hon diagnosen Ewing Sarkom, en cancerform som kan uppträda både i och utanför skelettet. I Jennifers fall satt tumören i nedre delen av ryggen. Efter en omfattande behandling med både cellgifter och strålning lyckades man få bort tumören. Under de följande 18 månaderna var Jennifer symtomfri.

I november 2010 fick hon återfall och denna gången satt det på lungsäcken. Efter operation och diverse behandlingar var tumören borta, men hade tyvärr hunnit sprida sig vidare. I nuläget har Jennifer metastaser i båda lungorna.

Denna blogg är skapad för henne. Stöd Jennifer och hennes familj i deras fight mot cancern!

Läs vidare under Stöd Jennifer.

fredag 27 april 2012

Skriv en hälsning till Jennifer!
Antingen här nedan eller till höger under Skriv till Jennifer!

6 kommentarer:

  1. Flera av er har hört av sig med problem att skicka hälsning till Jennifer här på bloggen. För att skicka en hälsning behöver du först skapa ett Googlekonto på accounts.google.com. Sedan kan du skriva här nedan eller under rubriken "Skriv till Jennifer" till höger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller tummarna för dig jennifer. Kram

      Radera
  2. Fight on babe! mvh / Junior (Pappa till Lillie & Alice)

    SvaraRadera
  3. Älskade underbara människa. Jag önskar att livet är snällt mot dig och att medicinerna behandlar dig väl.
    Jag önskar dig en framtid precis så som du vill ha den och till sist vet jag att cancer är en jävla rövhatt men har en nära anhörig som inte skulle leva efter 14 års ålder. vid 18 års ålder fick hon veta att hon troligtvis kommer att leva ett tag till men aldrig kommer kunna få barn. Idag många år senare fyller hon snart 40, helt fri från cancer med 2 döttrar som snart fyller 10. Det finns liv och det finns hopp, det är vad jag vill dela med dig. All kärlek och energi till dig!

    SvaraRadera
  4. Hej Jennifer!
    Vi har nog träffats någon gång för väldigt längesedan i Sälen, jag är kompis till Carola. Vill bara skicka dig några styrkekramar, kämpa på! Du är grym och allt kommer gå jättebra.
    Många kramar Anna Lorin

    SvaraRadera
  5. Tänker på er!!
    Elsebritt Göran och Heléne
    Kornarp, Ätran

    SvaraRadera