Jennifer Packendorff är 21 år och bor i Ätran i Falkenbergs kommun. I januari 2008 fick hon diagnosen Ewing Sarkom, en cancerform som kan uppträda både i och utanför skelettet. I Jennifers fall satt tumören i nedre delen av ryggen. Efter en omfattande behandling med både cellgifter och strålning lyckades man få bort tumören. Under de följande 18 månaderna var Jennifer symtomfri.

I november 2010 fick hon återfall och denna gången satt det på lungsäcken. Efter operation och diverse behandlingar var tumören borta, men hade tyvärr hunnit sprida sig vidare. I nuläget har Jennifer metastaser i båda lungorna.

Denna blogg är skapad för henne. Stöd Jennifer och hennes familj i deras fight mot cancern!

Läs vidare under Stöd Jennifer.

onsdag 21 november 2012

Jennifers vardag är inte som en vanlig 21-årings...

Jennifers vardag är inte som en vanlig 21-årings...
Hon tillbringar den mesta tiden på sjukhuset i Halmstad. De dagar hon orkar åker hon hem några timmar, men tillbaka till sjukhuset igen på kvällen. Jennifer behöver tillföras syrgas och därför måste hon åka ambulans vid sina hemresor. Hon har det tufft kan man milt sagt säga..

Jennifer har från allra första dagen som hon blev sjuk, KÄMPAT. Hon har en livsgnista som inte går att ta miste på. Men varje dag är verkligen en kamp..

Omgång tre av medicinen från Libanon är på ingång och så snart det är möjligt kommer hon att få den. Hoppet är det sista som överger en och som ni vet DET ÄR I MOTVIND SOM DRAKEN LYFTER!

Fortsätt att fightas för Jennifer, ert stöd är ovärdeligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar